Online je zaak starten


Download onze Startersbrochure

Ben je van plan om zelfstandige te worden en wil je dat graag online regelen? Dat kan! Online je zaak starten gaat heel vlot. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen zet je snel de stap naar het zelfstandig worden en je eigen zaak oprichten. Weet je nog niet op alle vragen een antwoord? Geen probleem, een van onze medewerkers helpt je graag verder. Neem hiervoor gerust contact op.

Online je zaak starten hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door online je sociaal statuut in orde te brengen, verwerf je trouwens meteen enkele sociale rechten – hoewel we aanraden om ook de verschillende aanvullende verzekeringen te overwegen.

Wat moet je bij de hand hebben?

  • Je rijksregisternummer
  • Je zakelijk bankrekeningnummer

Wat kan je online doen?

  • Je inschrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO)
  • Een btw-nummer aanvragen
  • Vergunningen aanvragen
  • Je sociale zekerheid als zelfstandige in orde brengen
  • Je vennootschapsbijdrage in orde brengen

Ben je een boekhouder?

Ben je een boekhouder met toegang tot het e-loket van avixi? Gebruik ons aansluitingsformulier speciaal voor boekhouders/accountants.

Nog vragen?

Weet je nog niet op alle vragen een antwoord? Geen probleem, een van onze medewerkers helpt je graag verder. Neem hiervoor gerust contact op.

Online je zaak starten?

Heb je een antwoord op al je vragen en wil je starten als zelfstandige? Via de knop hieronder kan je online je zaak starten. Als je dit formulier invult en doorstuurt naar avixi dan brengen wij alle wettelijke formaliteiten in orde en start je met jouw zelfstandige activiteit.

Online je zaak starten

Contacteer ons ondernemingsloket

Contact

Heb je nog een vraag?

Contacteer je klantenbeheerder:

Mechelen: 015 45 12 60
Brugge: 050 40 65 65
Hasselt: 011 22 27 46

Of stuur een bericht via email naar info@avixi.be.

Contact